Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@15:57:30 GMT

پیش‌بینی برداشت ۴ تن گوجی‌بری در هشترود

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۱۲۰۰

پیش‌بینی برداشت ۴ تن گوجی‌بری در هشترود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مجید احمدی افزود: درخت گوجی‌بری ۲ سال پیش برای اولین بار در آذربایجان شرقی به صورت گلخانه‌ای و پایلوت در هشترود کاشته شد و فروردین امسال به شکل باغ و در محوطه باز کاشته شد که محصول خوبی نسبت به سایر درختچه‌های موجود در کشور دارد. گوجی‌بری بومی آسیا و خاستگاه اصلی این گیاه در کشور ما نیز برخی مناطق شمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این گیاه در سال ۹۷ برای اولین بار در هشترود با همکاری یک شرکت ترکیه‌ای به تعداد ۶ هزار اصله نهال در روستای «ارقنه» آورده شد و پس از سپری شدن دوره قرنطینه ۴ هزار اصله بارور آن در مساحت ۱.۵ هکتار کشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی هشترود با بیان اینکه این گیاه جزو گیاهان دارویی است اظهار کرد: خواص این گیاه شامل تقویت سیستم ایمنی بدن، لاغری و کاهش وزن، کاهش قند خون، کاهش چربی خون، درمان کبد و سلامت قلب است.

احمدی گفت: این گیاه در همان ابتدای کشت شروع به گلدهی می‌کند و به طور میانگین هر درخت یک کیلو میوه می‌دهد و اوج باردهی بعد از سال چهارم است که بیش از ۲۰ کیلو میوه می‌توان از هر درخت برداشت کرد. میوه آن به صورت تازه‌خوری و خشکبار مصرف می‌شود.

وی افزود: گلدهی از گوجی‌بری از بهار شروع می‌شود و تا آخر فصل ادامه دارد و چندین نوبت برداشت می‌شود. فاصله برداشت ۱۵ روز تا یک ماه است.

کد خبر 562381 برچسب‌ها استان آذربایجان شرقی کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی کشاورزی گوجی بری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پسابهای ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور مناع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر وحتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این ناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودروهای آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه‌ هم زمان در شهرستان با مشکل رو به رو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودروهای سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ریزگردها مهمان کرمان می‌شوند
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • پیش بینی بارش باران و‌کاهش محسوس دما در استان البرز
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو